HAUTAUSKULJETUS

HAUTAUSKULJETUS


Kuljetuksia tarvitaan aina vähintään yksi.

Vainaja voidaan kuljettaa sairaalan kylmätilasta suoraan krematorioon.

Kuljetuksia tarvitaan kaksi, jos siunaus on kirkossa tai kappelissa. Siunauksen jälkeen kuljetus on krematorioon tai hautausmaalle.

Omaiset voivat olla mukana kuljetuksissa erillisin sopimushinnoin. Uurnan haun krematoriosta omaiset voivat hoitaa halutessaan itse tai me voimme hoitaa uurnan kuljetuksen. Uurna voidaan myös noutaa krematoriolta, ja kuljettaa saattueessa lipun kanssa haudalle.


Hautauskuljetukset tehdään yhteistyössä Helsingin Hautauskuljetus Katajamäki Oy:n kanssa, joka on vainajien kuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike. Kuljetukset hoidetaan vankalla kokemuksella, luotettavasti ja arvokkaasti Mercedes-Benz- ja Volvo-, Nilsson-, Chrysler- ja Jaguar- hautausautoilla.

Kuljettajat hoitavat vainajan pukemisen ja arkkuun laiton kuljetuksen yhteydessä puuvilla- tai pellavapaitaan ja puuvillasukkiin. Hänet voidaan pukea myös omiin vaatteisiin. Läheisen pukemiselle voi meiltä ostaa vainajan paitojavainajan vaatteita ja perinteiset villasukat kaunista saattoa ajatellen.


Kuljetushintoihin voi tulla muutoksia erilaisten tilanteiden mukaan, jolloin hinnoista sovitaan tapauskohtaisesti. Otathan yhteyttä sopiaksesi kuljetukset, jos kuljetuksiin liittyy erityisiä toiveita, tai kuljetukset ovat Uudellamaalla yli 25km pituisia, muualle Suomeen tai ulkomaan matkoja.

Kuljetushinnat, alueena Helsinki, Espoo ja Vantaa


Vainajan yksi kuljetus

Esimerkiksi sairaalan kylmätilasta krematorioon. Sisältää arkkupaidan pukemisen ja arkkuun laiton.

228€

Vainajan yksi kuljetus, määräaikainen

Esimerkiksi sairaalan kylmätilasta hautausmaan kappeliin tai krematorioon. Määräaikaisessa kuljetuksessa voivat omaiset olla mukana. Sisältää arkkupaidan pukemisen ja arkkuun laiton. 

310€

Vainajan kaksi kuljetusta + 1-2 apuhenkilöä

Esimerkiksi sairaalan kylmätilasta kirkkoon, ja kirkosta krematorioon tai hautausmaan tiloihin. Sisältää arkkupaidan pukemisen ja arkkuun laiton. Kirkkokuljetuksissa on aina apuhenkilöitä mukana.

435€

Uurnan kuljetus

Uurna kuljetetaan krematoriosta hautausmaalle, tai merituhkauksessa veneen lähtöpaikalle.

95€


Uurnan kuljetus saattueessa

Uurnan nouto krematoriolta, kuljetuksensaattue autolla lipun kanssa haudalle. 

180€

Arkun kantaja

Saatavana kantajapalvelua 115 € / kantaja

6 kantajaa yht. 640€ (á 107€ / kantaja)

115€

Omien vaatteiden pukeminen

Noudamme vainajan omat vaatteet sovitusta paikasta. Voitte myös tuoda vaatteet toimistollemme Kannelmäkeen sovittuna aikana.

60€Kuljetushintoihin voi tulla muutoksia erilaisten tilanteiden mukaan, jolloin hinnoista sovitaan tapauskohtaisesti. Otathan yhteyttä sopiaksesi kuljetukset, jos kuljetuksiin liittyy erityisiä toiveita, tai kuljetukset ovat Uudellamaalla yli 25km pituisia, muualle Suomeen tai ulkomaan matkoja.


Kuljetuspalvelujen tilaaminen: