ESPOON JUHLATILAT

Albergan kartano

Albergan kartano on Leppävaarassa sijaitseva kartano, jonka historiallinen holvikellari sopii 60-70 henkilön juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Flyygelisali. Lämmityskeittiö.

Yhteystiedot

Sokerilinnantie 7, 02600 Espoo
> Katso lisää

Espoon VPK-talo

Palokunnan toimitalossa on keittiö ja juhlasali, josta löytyy tilat maksimissaan 120:lle vieraalle. Sali on kooltaan noin 15 x 8 metriä. Tilan akustiikkaa on yleisesti pidetty hyvänä. Nykyaikaiset AV-laitteet juhlakäyttöä varten. Pyörätuolilla liikkuville talosta löytyy siirrettävät luiskat.

Yhteystiedot

Itäinen Jokitie 1, 02770 Espoo
> Katso lisää

Lagstad

Tämä kotiseututalo sijaitsee Espoon keskuksessa luonnonkauniissa ympäristössä Espoonjoen varrella Espoon keskiaikaisen tuomiokirkon eteläpuolella.
Kotiseututalo soveltuu erinomaisesti juhlatilaksi. Alakerrassa on kolme salia, kooltaan 55 m², 44,5 m² ja 35,5 m². Doms-nimisessä salissa on AV-välineistö. Tiloissa on myös langaton verkko.

Yhteystiedot

Vanha Lagstadintie 4, 02770 Espoo
> Katso lisää

Carlberg

Carlberg on vanhin ruotsinkielinen seuratalo Espoossa. Kotoisan ja miellyttävän ympäristönsä johdosta Carlbergiä on usein vuokrattu perhejuhlia varten. Juhlasaliin sopii noin 100 istumapaikkaa. Esiintymislava.

Yhteystiedot

Nuorisontie 10, 02920 Espoo
> Katso lisää