TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT

Tilaus- ja toimitusehdot

Jalo Hautauspalvelut Oy, Y-tunnus: 3235076-9, myy tuotteita ja palveluita yksityishenkilöille Suomessa. Jalo Hautauspalvelut -verkkopalvelun kautta on mahdollista tilata yksittäisiä tuotteita ja palveluja. Verkkosivustollamme esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Yhteystietomme

Jalo Hautauspalvelut Oy

www.jalohautauspalvelut.fi

info@jalohautauspalvelut.fi

Puhelin: 045 139 8002

Tuotteiden ja palvelujen tilaaminen, maksaminen ja toimitus

Jalo Hautauspalvelut -verkkosivustolla tarjottavat tuotteet ja palvelut ovat tilattavissa lähettämällä valitun tuotteen ja palvelun esittelysivulla oleva tilauslomake. Tilauslomakkeen lähettäminen verkkosivustomme kautta edellyttää, että asiakas on tutustunut ja hyväksynyt kulloinkin voimassa olevat tilaus- ja toimitusehtomme.

Kun lomake on täytetty vaadituin osin ja tilaus- ja toimitusehdot hyväksytty, voidaan tilaus lähettää asiakaspalvelumme käsiteltäväksi painamalla "Lähetä"-painiketta.

Tilauslomakkeen lähetys ei vielä sido asiakasta tilaukseen, vaan lomake toimii tarjouspyyntönä, jonka asiakaspalvelumme käsittelee ja vahvistaa erikseen asiakkaan kanssa. Asiakaspalvelumme ottaa asiakkaaseen yhteyttä samana tai seuraavana arkipäivänä tilauslomakkeen saapumisesta tilauksen yksityiskohtien vahvistamiseksi.

Asiakkaan kanssa vahvistetusta tilauksesta lähetetään asiakkaalle sähköpostitse tilausvahvistus. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilattu tuote tai palvelu ja sen hinta, sekä lasku joko pdf-muotoisena tai paperisena. Kun laskun maksu näkyy saapuneen tilille, tuote tai palvelu toimitetaan.

Hautaustilauksissa, johon sisältyy hautauksen palvelukokonaisuus, lähetetään lasku tuhkahautauksissa siunauksen tai tuhkauksen jälkeen ja arkkuhautauksissa hautauksen jälkeen joko pdf-muotoisena tai paperisena kuolinpesän nimiin. Laskun maksuaika on 14 päivää. Palvelukokonaisuudella käsitetään Jalo Hautauspalvelujen kautta tilatut tuotteet ja palvelut, sekä tämän toimesta tapahtuneet asiakirjatoimitukset, yhteydenpito kuntien hautapalveluihin, joista hoidetaan siunaus-, tuhkaus- ja hautausaikojen tilaaminen, ja mahdollinen hautapaikan tilaaminen ja hautamuistomerkin suunnittelu ja tilaus.

Myöhästyneistä maksuista peritään viivästyskorkoa laskun eräpäivästä lukien maksupäivään saakka ja lakisääteinen viiden (5) euron maksumuistutuskulu. Mikäli laskua ei huomautuksesta huolimatta makseta, lasku siirtyy perintään ja perintäkulut lisätään laskun loppusummaan perintälain säännösten mukaisesti.

Tilauksen peruuttaminen

Tilauksen voi peruuttaa veloituksetta kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse ennen tilattujen palveluiden toimittamista. Tällaiseksi palvelun toimittamiseksi voidaan lukea esim. vainajan pukeminen ja asettaminen tilauksen mukaiseen arkkuun. Peruutetuista tilauksista laskutetaan täysi hinta, jos ne on peruutettu vasta palvelun suorittamisen jälkeen.

Reklamaatiot

Toimittamiemme palveluiden ja tuotteiden laatu sekä asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Mikäli asiakkaalla ilmenisi tarvetta reklamoida toimittamiemme tuotteiden tai palveluiden laadusta, pyydämme olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme tai suoraan asiaa hoitaneeseen asiakaspalveluhenkilöön asian pikaiseksi korjaamiseksi.

Kuluttajalla on lain suoma oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Kolmansien osapuolien palvelut

Toimitettaviin palveluihin voi sisältyä Jalo Hautaustoimisto Oy:n tuottamien palveluiden lisäksi kolmansien osapuolten toimittamia palveluja sekä palveluja, jotka laskutetaan jonkun muun kuin Jalo Hautauspalvelut Oy:n toimesta. Jotkut kolmansien osapuolten toimittamista palveluista saattavat edellyttää erillisen sopimuksen solmimista palvelun toimittavan kolmannen osapuolen kanssa.

Tietosuoja

Kaikkia asiakastietoja käsitellään luottamuksellisesti. Tietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimittamiseen, ellei erikseen toisin mainita. Lisätietoja tietosuojaselosteestamme.