PALVELUPAKETTI 1

Hiljainen hautaus

alk. 585€

Hautaaminen toimitetaan pienimuotoisesti ja tuhkaamalla, ilman saatto- tai siunaustilaisuutta, ja vainaja saatetaan haudan lepoon hiljaisuudessa.

Palvelukokonaisuus sisältää kaiken tarvittavan hiljaiseen hautaukseen liittyen, palvelut ja tuotteet ovat laadukkaita ja kaikki hoidetaan vainajaa kunnioittaen.

Tuhkaus

Tuhkaus suoritetaan vainajan kotipaikkakunnan tai sovitun pääkaupunkiseudun seurakunnan krematoriossa.
Tuhkauksen hinta vaihtelee paikkakunnittain, ja se laskutetaan seurakunnan kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Tällä hetkellä hinnat ovat Helsingissä 220€, Espoossa 205€ ja Vantaalla 220€.

Tuhkauksen jälkeen uurna voidaan noutaa krematoriosta hautausta varten, tai tuhka sirotellaan muistolehtoon seurakunnan toimesta.

Seurakunnat lähettävät laskut tuhkauksesta ja hautauksesta suoraan omaisille, ja laskut voi liittää kuolinpesän hoidettavaksi.

Tuhkauksen lisätiedot löytyvät täältä 


Arkun tilauksessa on otettava huomioon vainajan pituus ja paino, lisäksi tarvitaan tiedot mahdollisesta suuremmasta koosta, jotta arkku olisi sopivan kokoinen. Perusmitoitus arkulle on max. 185cm ja max. 100kg aikuiselle, ja näiden mittojen ylittävä arkku on mahdollista saada lisähintaan suurempana. Lisähinnat vaihtelevat 180-885€ välillä lisäpituuden / -leveyden mukaan, ja nämä lisähinnat lasketaan lopulliseen hautaussuunnitelmaan, kun mitoitus on selvillä.

Voit ilmoittaa vainajan mitat täällä, mitat voidaan selvittää myös myöhemmin.

Palvelupaketti 1 sisältää

Arkku

Ekologinen mäntypuinen arkku.

220€

Uurna

Puu-uurna, jossa yksityiskohtana kaunis lintu.

Valmistettu vahvasta, ekologisesta puukuitulevystä.

50€

Kuljetus ja pukeminen

Vainaja puetaan perinteisiin arkkuvaatteisiin, ja kuljetetaan esimerkiksi sairaalasta krematorioon. Palvelupaketin hintaan kuuluu yksi kuljetus pääkaupunkiseudulla, joka ei ole tarkalleen aikaan sidottu.

195€

Järjestelykulut

Kattaa hautausluvan toimittamisen, ja muut asioidenhoitoon liittyvät kulut.

120€


Yhteensä alk. 585€

Ekologinen mäntypuinen arkku

Puu-uurna, jossa kaunis lintu

TILAA PALVELUPAKETTI 1

(alk. 585€)

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä samana tai viimeistään seuraavana päivänä. 

Tilaus ei vielä sido sinua mihinkään, vasta sovittuamme asiat tarkemmin, lähetämme tilausvahvistuksen.